Konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov Slovenska na európskom trhu - Čihovská, Viera
Podstata a význam malého a stredného podnikania. Malé a stredné podniky v EÚ. Predpoklady konkurencieschopnosti MSP Slovenska na jednotnom trhu EÚ.