Kooperácia medzi účastníkmi distribučných procesov a jej vplyv na realizáciu distribučného manažmentu - Daňo, Ferdinand, 1959-
Kooperácia ako predpoklad efektívnej realizácie distribučného manažmentu. Praktické výsledky spolupráce medzi účastníkmi distribučných procesov.