Manažment znalostí knižnice - Hvizdová, Eva, ml
Znalosť - pojem a obsah. Oblasti, na ktoré by sa mala knižnica orientovať v systéme znalostného manažmentu. Manažment znalostí - dôležitý faktor rozvoja knižnice.