Industriaľnyj park i jego vlijanie na razvitije regiona - Varcholová, Tatiana
Priemyselný park v Kechneci a jeho vplyv na rozvoj regiónu. Zvýšenie počtu obyvateľov a zníženie nezamestnanosti v dedine. Projekty, ktoré boli realizované: vybudovanie športového komplexu, zriadenie sociálno-zdravotníckeho zariadenia, výstavba 40 bytového domu a kultúrno-spoločenského komplexu. Nové projekty, ktoré sa majú realizovať.