Hodnotenie efektívnosti výskumu - Varcholová, Tatiana
Rozvoj výskumu a vývoja ako jedna z priorít Európskej únie a podmienka pre zabezpečenie konkurencieschopnosti voči USA a Japonsku. Klasifikácia a náplň ukazovateľov hodnotenia výskumu a vývoja vo vyspelých krajinách EÚ. Ukazovatele hodnotenia vstupov. Ukazovatele hodnotenia výsledkov výskumu a vývoja a ich účinkov. Ukazovatele hodnotenia využitia výsledkov výskumu a vývoja. Problémy hodnotenia výskumu a iniciatívy Slovenskej republiky na ich riešenie.