Štruktúra optimálneho kurzu (lekcie) v e-learningovej výučbe v predmete Tovaroznalecvo na stredných odborných školách - Jurkovičová, Lujza
Problematika výučby komodít, ktorá sa vyučuje na stredných odborných školách. Konkrétna štruktúra kurzu v e-learningovej výučbe v predmete Tovaroznalectvo.