Zásady a princípy vedecko-výskumnej práce - Michalová, Valéria
Normy správnej výskumnej praxe ako významné meradlo kvality a poctivosti výskumu. Správna vedecká prax ako základná podmienka účinnej a v medzinárodnej súťaži uznávanej vedeckej práce. Odporúčania pre vedeckú výchovu a publikačnú prax. Európska charta výskumných pracovníkov. Etické princípy vo vedeckovýskumnej činnosti.