Základné predpoklady úspešného riešenia projektov Kega - Jurkovičová, Lujza
Riešenie projektov aplikovaného výskumu v oblasti školstva, pedagogiky a tvorivého a interpretačného umenia. Jednotlivé kritériá úspešnosti projektov, ktoré môžu byť ďalej využité pri realizácii a hodnotení projektov Kega.