Metódy vedeckej práce v doktorandskom vzdelávaní - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vedecký jazyk a jeho charakteristika. Metodológia, metóda a metodika vo vedeckej práci. Všeobecné metódy vedeckej práce. Hypotézy vo vedeckej práci. Experiment ako metóda bádania. Kvalitatívny výskum. Prípadové štúdie.