Pracovný výkon a jeho hodnotenie - Vršanská, Petra
Hodnotenie výkonu zamestnancov prináša zvyšovanie efektívnosti a kvality práce, predstavuje aj určitú spätnú väzbu. Predmet hodnotenia pracovného výkonu, spôsob hodnotenia, prezentovanie výsledkov.