Výučba elektrotechnického tovaru v e-learningovej forme na predmete Tovaroznalectvo - Knošková, Ľubica, 1965-
Analýza e-learningového kurzu zameraného na elektrotechnický tovar, ktorý sa bude využívať ako e-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách.