Aplikácia didaktických zásad pri výučbe predmetu Tovaroznalectvo e-learningovou formou - Lacková, Alica
Znázornenie a zhodnotenie aplikovaných didaktických zásad na e-learningový kurz, ktorý sa bude využívať ako e-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách.