Rozhodujúce oblasti v e-learningovej výučbe tovaroznalectva - Mlákay, Jozef
Štúdium tovaroznalectva poskytuje získanie základných poznatkov o tovaroch nachádzajúcich sa v ponuke na trhu. Požiadavky, ktoré musia spĺňať všetky produkty - tovary uvádzané na trh.