Posilnenie spotrebiteľských práv - Korčoková, Marína, 1970-
Smernica o právach spotrebiteľa. Kĺúčové opatrenia nového návrhu smernice. Správa európskych spotrebiteľských centier. Vzdelávanie spotrebiteľov.