Vplyv kultúrnych hodnôt na rozvoj e-learningu na Slovensku - Strhan, Rastislav, 1968-
Vplyv kultúrnych hodnôt na rozvoj elearningu v slovenskom prostredí. Skúmanie kultúrnej hodnoty slovenskej spoločnosti na základe modelu vytvoreného podľa holandského profesora Geerta Hofstedeho.