E-learning na základných a stredných školách vo svete - Pólya, Attila
Zavádzanie nových foriem výučby na základných a stredných školách. Situácia a problematika používania e-learningu na školách. Miera rozšírenia netradičných foriem vzdelávania v niektorých krajinách vyspelého sveta.