Vyrovnanie a reštrukturalizácia ako nelikvidačné spôsoby riešenia úpadku dlžníka - Veterníková, Mária, 1964-
Pojem konkurzné právo. História konkurzného práva a slovenského konkurzného práva. Pojem vyrovnanie. Podstata reštrukturalizácie.