Nákupné správanie v súčasnosti - Vokounová, Dana, 1962-
Analýza trendov v spotrebiteľskom a nákupnom správaní a na základe výsledkov skupinovej diskusie priblíženie názorov a nákupného správania vysokoškolských študentov.