Využívanie e-learningu vo výučbe na stredných a odborných školách - Jurkovičová, Lujza
Prieskum zisťovania počítačových zručností stredoškolských učiteľov a záujem o využívanie e-learningu vo výučbe. Čiastkové výsledky výskumu.