[Manažment znalostí: Personálne a technologické perspektívy] - Hasprová, Mária, 1970-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá syntetizuje dve podstatné dimenzie manažmentu znalostí, a to dimenziu ľudských zdrojov a dimenziu technologickú.