Metodológia skúmania kreatívnej ekonomiky v empirických štúdiách - Belvončíková, Eva, 1975-
Charakteristika kreatívnej ekonomiky. Prístupy k výskumu kreatívnej ekonomiky. Metódy skúmania kreatívnej ekonomiky.