Pravdepodobnostné rozdelenie miery rizika chudoby v EÚ pomocou programu EasyFit - Bednáriková, Jana
Identifikácia pravdepodobnostného rozdelenia medzinárodne akceptovateľného a porovnateľného indikátora chudoby, ktorý vychádza z ekvivalentného disponibilného príjmu definovaného v zisťovaní EU SILC.