Inventarizácia majetku v školách a školských zariadeniach predmet a postup inventarizácie - Veverková, Ingrid
Opatrenia MF SR z 8. augusta 2007 č. MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie. Inventarizácia majetku, záväzkov a rozdielu majetku a záväzkov podľa zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve.