Spotrebiteľské správanie a preferencia nákupu bioproduktov - Lieskovská, Vanda, 1961-
Spotrebiteľské správanie pri nákupe biporoduktov. Bioprodukty a ich vnímanie spotrebiteľskou verejnosťou. Predaj z dvora v odraze spotrebiteľských preferencií.