Pozitívne opatrenia zamerané na rodovú rovnosť v rozhodnutiach Európskeho súdneho dvora - Magurová, Zuzana
Rovnosť, zákaz diskriminácie a pozitívne opatrenia v rozhodnutiach ESD. Pozitívne opatrenia do prijatia Amsterdamskej zmluvy. Pozitívne opatrenie v rozhodnutiach ESD po prijatí Amsterdamskej zmluvy.