Cesty ekonómie naša civilizácia trpí zlyhaním významov - Klinec, Ivan
Veda o hospodárení a chápanie spontánneho poriadku trhu ako prirodzeného poriadku, ktorý je v súlade so zákonmi prírody. Interpretácia príčin súčasnej globálnej krízy a hľadanie východísk z nej. Pravidlá fungovania a obnovenie pôvodného významu ekonómie.