Dozor nad organy veřejné správy - Bejček, Josef
Stručný historický pohľad na súťažné právo. Úvaha nad poslednou novelou zákona o ochrane hospodárskej súťaže, ktorá zaviedla inštitút dozoru protimonopolného úradu nad postupom orgánov verejnej správy ohrozujúcim hospodársku súťaž v Českej republike.