Logistické ukazovatele ako prostriedok ku zvýšeniu výkonnosti podniku - Majerčák, Peter
Základné prvky logistických ukazovateľov a identifikácia aktivít, ktoré sú v podniku uskutočňované. Problematika a analýzy procesov ako aj logistických nákladov, riadenia a jednotlivých čiastkových logistických činností.