Podpora inovatívnosti malých a stredných podnikov v Európskej únii a v Slovenskej republike - Arbe, Tatiana
Dôležitosť podpory malých a stredných podnikov v dobe hospodárskej krízy a potreba zvyšovania inovatívnosti ako nástroja konkurencieschopnosti.