Technologické prognózovanie a vybrané trendy technologicko-manažerských a inovačných procesov vo svete - Jemala, Marek
Vstup do problematiky trendov technologicko-manažérskych procesov vo svete. Špecifická úloha technologického prognózovania a foresightu v manažmente podniku. Impulzy aj pre medzinárodnú kooperáciu MSP v inováciách. Vybrané inovačné trendy technologicko-manažérskych procesov vo svete.