Teleworking - inovačná forma zamestnania - Hrašková, Dagmar
Nové technológie, ktoré prichádzajú na trh práce s rozvojom informatizácie spoločnosti. Inovačné pracovné možnosti a príležitosti. Flexibilnejšie formy zamestnávania a organizácie pracovného času.