Procesy nerobia z ľudí stroje - Porubčan, Štefan
Procesné riadenie vo firme. Prvotné motivácie k procesnému riadeniu. Čo je dôležité pri riadení biznis procesov (BPM - Business process managemnet). Audit alebo analýza existujúcich procesov. Očakávané protesty zo strany zamestnancov. Podať nové povinnosti ako výhodu. Usmernenie stratégie, včasné úpravy nákladov.