Kriminalizácia ekonomiky a spoločnosti - Staněk, Peter
Konfrontácia prílevu informácií, ktoré hovoria o v podstate kriminálnom charaktere mnohých sektorov národných ekonomík. Problémy finančného sektora a kľúčové nástroje pre rozvoj národnej ekonomiky. Legislatíva a dodržiavanie zákonov.