Zmeny v školstve po novelách zákona o štátnej správe v školstve a školskej samospráve - Veverková, Ingrid
Novela zákona č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve v znení neskorších predpisov, ktorého novelizované ustanovenia nadobudnú účinnosť 1. januára 2013.