Novela Zákonníka práce, pracovný pomer na dobu určitú dobu a trvanie pracovného pomeru hlavného kontrolóra - Briestenský, Ladislav
Novela zákonníka práce účinná od 1.1. 2013 priniestla okrem iného podstatné zmeny v právnej úprave pracovného pomeru na dobu určitú a veľmi špecifickú úpravu trvania pracovného pomeru hlavného kontrolóra obce.