IFRS: pojišťovny čeká mravenčí práce - Hrdý, Martin
Zavedenie druhej fázy IFRS 4 bude mať zásadný dopad na poistný trh. Ako účtovný štandard bude mať vplyv na fungovanie a riadenie poisťovní. Vykazovanie poistných zmlúv v medzinárodných štandardoch účtovného výkazníctva.