Konzekvencie európskej dlhovej krízy na ekonomickú aktivitu - Janúšek, Vladimír
Krajiny eurozóny a plnenie podmienok optimálnej menovej oblasti. Bodové hodnotenie úrovne krajín eurozóny (1999 a 2012). Menová politika Európskej centrálnej banky a jej možné konzekvencie. Konzekvencie spomaľovania ekonomického rastu. Základné makroekonomické ukazovatele v eurozóne (2012).