Analýza využitia prostriedkov z programov obnovy dediny na rozvoj mikroregiónov - Charvát, Tomáš
Program obnovy dediny (POD). Mikroregióny a mikroregionálne združenia. Realizácia POD pre rozvoj mikroregiónov. Využitie prostriedkov z POD v období 1998-2012.