Implementácia destinačného manažmentu v podmienkach Nitrianskeho samosprávneho kraja - Jarábková, Jana
Destinačný manažment a jeho modely. Organizácia destinačného manažmentu. Hlavné úlohy organizácií destinačného manažmentu.