Sektorová analýza príčin a následkov zadlženosti vo vybraných krajinách eurozóny - Svobodová, Valéria
Finančná bilancia a globálne cykly kapitálu. Bilancia sektorov vybraných krajín Európskej únie. Sektorová bilancia Španielska, Portugalska, Grécka, Írska a Nemecka. Akumulácia dlhu v Európe.