Nová orientácia marketingového manažmentu - Šilhárová, Marta
Prijatie moderných metód a nových prístupov k marketingovému manažmentu, ktoré pomôžu v súčasnosti zefektívniť marketingové aktivity firiem, ak chcú uspieť na trhu.