Základné koncepty behaviorálnej ekonómie - Artimová, Miroslava
Príspevok sa zaoberá gnozeológiou ekonómie ako vedy a tiež neoklasickej ekonómie ako dominantného myšlienkového prúdu súčasnosti. Spôsob odvodenia behaviorálnej ekonómie z ekonómie neoklasickej a to modifikovaním jej pomocných axióm, predovšetkým axiómy racionálneho rozhodovania.