Vývoj pozícií politického extrémizmu, radikalizmu a nacionalizmu v rôznych úrovniach volieb na Slovensku - Mikuš, Roman
Politický extrémizmus, radikalizmus a nacionalizmus na Slovensku v rámci politických strán. Politický extrémizmus, radikalizmus a nacionalizmus vo volebných preferenciách.