Vybrané metódy a nástroje mederného marketingového manažmentu a ich využitie v praxi - Hanuláková, Eva, 1964-
Charakterizovanie vybraných moderných metód a nástrojov marketingového manažmentu s cieľom poukázať na ich využiteľnosť v podnikovej praxi.