Lokalizácia kreatívnych odvetví v priestore Nitrianskeho samosprávneho kraja - Milotová, Barbora
Koncept kreatívnej ekonomiky. Rôzne pohľady na definovanie kreatívnych odvetví a vytvorenie klasifikácie kreatívnych odvetví. Lokalizácia kreatívnych odvetví v Nitrianskom kraji.