Voľný pohyb pracovných síl v EÚ – dôsledky pre Slovenskú republiku - Billý, Ľubomír
Emigrácia slovenských pracovníkov do krajín EÚ15 po postupnom otváraní pracovných trhov. Analýza príchodu pracovnej sily na Slovensko po roku 2004. Imigrácia pracovníkov z Rumunska. Pohľad na možný budúci vývoj emigrácie a imigrácie pracovníkov pre Slovenskú republiku.