Balanced scorecard : prínos implementácie a príčiny zlyhania - Paľko, Peter, 1987-
Balanced Scorecard je systém pozostávajúci z kombinácie finančných a nefinančných ukazovateľov výkonnosti podniku na jednom mieste, takzvanom skorkarte. Nástroj na nastavenie systému požadovaných zmien.