Sociálna inklúzia v operačných programoch zamestnanosť a sociálna inklúzia a vzdelávanie - Rajčáková, Eva
Stručné vysvetlenie pojmov sociálna exklúzia, inklúzia a marginálne skupiny obyvateľstva. Prioritné osi a opatrnia Operačných programov Zamestnanosť a sociálna inklúzia a Vzdelávanie