Ľudský kapitál v regionálnom rozvoji - Slobodníková, Oľga
Pojem ľudský kapitál, pracovné zdroje a ľudské zdroje. Ich úloha v regionálnom rozvoji. Návrh na zvyšovanie odbornosti ľudského kapitálu pre regionálny rozvoj.