Úloha outsourcingu v marketingovom manažmente - Daňo, Ferdinand, 1959-
Využívanie outsourcingu ako efektívneho využitia kapacít dodávateľského tímu i pre ďalších odberateľov, ktoré môže pomôcť vyriešiť problémy kvality dodávaných služieb. Čo a akým spôsobom outsourcovať.